USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Де техніка? В Луцьку шість років за хабар судять правоохоронців

5 Жовтня 2023 08:07
У Луцькому міськрайонному суді судять двох правоохоронців, які нібито взяли гроші за те, щоб повернути комп’ютерну техніку організаторам грального бізнесу. Щоправда, підсудні можуть чекати на вирок аж до пенсії, адже минуло понад шість років, а судове розслідування не зрушилося з місця.

130 тисяч гривень – саме стільки організатори грального бізнесу мали занести двом правоохоронцям, щоб ті повернули їм комп’ютерну техніку, вилучену під час обшуків.

За шість років у судовому реєстрі нараховується лише десять засідань у справі: два – у 2018 році, одне – у 2019-му, сім – цього року, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

На нещодавнє засідання до залу суду викликали свідків – інших правоохоронців, які були причетні до розслідування провадження щодо грального бізнесу. Про долю справи, за яку носили хабар, уже ніхто не пам’ятає, як і про долю гральних комп’ютерів.

Що ж сталося з технікою і гральним закладом? Невідомо.

Також у цьому проваджені вже сьомий рік не можуть дослідити мобільний телефон одного з фігурантів справи. Цього разу прокурор його приніс на засідання, але пристрій виявився розрядженим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іда дш Показати IP 5 Жовтня 2023 10:36
Рекорд все таки належить Львівщині. Судять 8 років і кінцевий результат довічне за ненавмисне вбивство (самозахист).
Ксюша Показати IP 7 Жовтня 2023 21:36
В луцькому суді мало є чесних суддів який був мотив в судді за те що фірмач відправив за кордон 238 ухілянтів суддя призначив штраф чому він прийняв таке ганебне рішення на волинь кожного дня везуть домовини з захисниками за що гинуть хлопці за щоб суддя приймав корупційні рішення вже зовсім страх втратили роблять що хотять на фронт разом з фірмачом а сбу прокурорам поліцією позакривати ті фонди може в цих структурах ще є свідомі люди а не хабарники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus