USD 41.65 41.95
  • USD 41.65 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Де шукатимуть кошти на будівництво школи на Поліссі

2 Квітня 2018 17:44
Облрада долучиться до фінансування будівництва школи у Камінь-Каширському районі, якщо школу усе ж внесуть до переліку об'єктів, що фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 2 квітня.

Депутат Валерій Дунайчук запитав, чи підтримує облрада пропозицію ОДА щодо виділення коштів на будівництво школи у селі Стобихівка Камінь-Каширського району. З його слів, сільська громада створила благодійний фонд та вже зібрала 600 тисяч гривень на будівництво.

Депутат Вячеслав Рубльов зауважив, що депутатський корпус підтримує ініціативу жителів села щодо будівництва школи, але відзначив, що цей об’єкт чомусь не фінансується з коштів Державного фонду регіонального розвитку, хоча «дехто обіцяв». Він розповів, що при відборі об’єктів для фінансування за кошти ДФРР ОДА раніше чомусь надавала перевагу тим об’єктам, де не зібрано жодних коштів, а не таким об’єктам, де вже зібрали 600 тисяч. Депутат відзначив, що наразі виділити кошти з обласного бюджету не зможуть, але частку коштів облрада готова надати, якщо об’єкт все ж внесуть до переліку фінансування за кошти ДФРР.

Отже, він закликав Валерія Дунайчука підготувати лист голові ОДА, аби той вніс зміни до переліку об’єктів по ДФРР, внісши до переліку школу у Стобихівці та виключивши з нього ті об’єкти, які точно не будуть завершені цьогоріч. Тоді питання про виділення коштів з обласного бюджету порушуватимуть під час наступного пленарного засідання сесії облради. Члени комісії підтримали протокольне доручення, яке озвучив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 2 Квітня 2018 18:44
Позиція правильна і логічна—кошти спрямувати на обєкти з високим процентом готовності для забезпечення введення в експлуатацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus