USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Де придбати меблі для кухні та на що звернути увагу під час вибору*

4 Листопада 2020 12:58
Купівля меблів для кухні, мабуть, найприємніше заняття для господині. Коли вона ходить між моделями в магазині чи роздивляється онлайн-каталог, то, напевно, уявляє, як облюбує та використає кожен куточок. Але, щоб повністю задовольнити свої потреби, варто знати, на що саме звертати увагу і правильно обрати продавця, такого як «Дубок». Ця мережа онлайн- та офлайн-магазинів у Рівному, Луцьку, Нетішині, Вараші, Львові пропонує великий вибір сучасних кухонних гарнітурів.

Матеріал корпусу та фасаду

Від того, який буде матеріал корпусу та фасаду, залежать зручність та тривалість експлуатації. Кухня може бути виготовлена із різних матеріалів, але найбільш популярні та зручні у використанні — МДФ та ДСП. МДФ недорогий, практичний, довговічний. Спресована деревна стружка просочується смолами та пресується. Це забезпечує шафкам міцність, водонепроникність. ДСП — найдоступніший варіант, має високі естетичні якості, по ціні найдешевший на сьогодні матеріал.

Якщо потрібно купити кухню відмінної якості із надійних матеріалів, то варто розглянути каталог інтернет-магазину «Дубок» https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/22 Також можна завітати в один із магазинів мережі.

Характеристика основних видів стільниць

Саме ця частина отримує найбільше навантаження. Адже на неї постійно йде механічний вплив, потрапляють бризки води та розігрітої олії, для догляду використовується побутова хімія. Існують стільниці з таких матеріалів:

- натуральний камінь. Виглядає він, звичайно, статусно, але варто враховувати, що з часом він змінить свій колір. Є ризик, що від нього будуть відколюватися частинки, адже він достатньо крихкий;

- штучний камінь. Його виготовляють з кам’яних крихт, котрі поєднують між собою спеціальними смолами. На вигляд від натурального не відрізняється, однак має значно кращі експлуатаційні характеристики, довговічніший;

- ламіновані стільниці. Під тонким шаром ламінації прихована плита МДФ. Така стільниця найдоступніша, а варіацій її зовнішнього вигляду досить багато. Якісні стільниці такого типу прослужать не менше, аніж ті, що виготовлені зі штучного каменю.

Можна зустріти сталеві та дерев’яні стільниці. Перші не надто підходять для кухонь житлових будинків, а за дерев’яними потрібен спеціальний догляд.
Як обрати комплектацію кухонного гарнітуру

Підбір довжини, кількості та типу шафок залежить від особистих потреб, наявного місця та бюджету. Варто пам’ятати, що забагато шафок не буває. Те ж саме стосується і площі робочих поверхонь. Дуже важливе розміщення основних кухонних зон за принципом трикутника. В межах досяжності одна від одної повинні бути розміщені: зони готування, мийки посуду, зберігання продуктів.

В мережі «Дубок» вам запропонують великий вибір матеріалів, конструкцій, комплектацій кухонних гарнітурів. Можна замовити доставку в будь-яку точку країни. Багато готових гарнітурів — в наявності, на сьогодні розміри складів перевищують 3 тис. м кв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Заробітчанин Показати IP 4 Листопада 2020 17:58
В Дубок варто звертатись, тільки тоді, коли ви готові чекати своє замовлення МІСЯЦЯМИ!!! Перевірено не 1 раз, але останній це точно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus