USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Де аутсорс- і аутстафкомпаніям взяти досвідчених ІТ спеціалістів?*

12 Липня 2023 15:05
Аутсорсинг та аутстафінг – терміни, добре знані в середовищі ІТ-рекрутерів і фахівців у сфері технологій. Починаючи з часів пандемії, ці галузі стрімко розвиваються, а попит на послуги outsourcing / outstaffing companies росте. Однак далеко не всі такі компанії готові до викликів, які ставлять перед ними замовники.

Головні складнощі з персоналом в аутсорсингу та аутстафінгу



Суть аутсорсингу та аутстафінгу полягає в тому, що на певному етапі компанія залучає до роботи фахівців, які не є у штаті. Говорячи простою мовою, аутстафінг – це «оренда» спеціаліста в аутстаф-агенції для тимчасової роботи, а аутсорсинг – делегування частини робочих процесів підряднику – аутсорс-компанії. Для успішної роботи цьому ринку агентствам не обійтися без великої кількості різнопрофільних фахівців.

Основні виклики, з якими зазвичай стикаються такі агентства:

- необхідність великої кількості спеціалістів для роботи над певним проєктом – самостійно швидко відшукати потрібні кадри не завжди вдається;

- після завершення роботи над проєктом група вузькопрофільних спеціалістів тривалий час може залишатися незалученою;

- відсутність в команді фахівців потрібної кваліфікації, зі специфічним набором навичок і знань.

Крім того, до персоналу аутсорс/аутстаф компаній висуваються і певні специфічні вимоги. Та що робити, якщо на кону – велике замовлення, а потрібних кадрів у команді агентства немає?

Де шукати персонал для ІТ аутсорсингу та аутстафінгу?



Пошук фахівців для різних ІТ аутсорсів – завдання не з легких. Та процес можна максимально спростити, якщо заручитися підтримкою компанії, яка надає послуги та персонал для аутсорсингу/аутстафінгу. В Україні такий сервіс з 2015 року пропонує ITExpert.

Ця компанія має досвід успішної співпраці з Transcenda, Softserve, DevPro та багатьма іншими клієнтами. База фахівців ITExpert складається з понад 130 тис. кандидатів. У більшості випадків перші резюме компанія надає вже впродовж 3-5 днів після оформлення запиту на фахівців. А щоб закрити вакансію замовникам зазвичай достатньо не більше 6 резюме, підібраних ITExpert.

Зараз аутсорс/аутстаф-бізнес – доволі вигідна справа. А якщо заручитися підтримкою ITExpert можна сміливо братися за будь-який ІТ проєкт і мати впевненість, що потрібні фахівці знайдуться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus