USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

ДБР затримало прокурора Київської прокуратури, який вимагав $100 тис. за «кришування» банку

4 Червня 2020 19:18
Державне бюро розслідувань затримало прокурора однієї з Київських місцевих прокуратур. Сталося це, коли останній шляхом обману намагався заволодіти 100 тисячами доларів.

Затримували прокурора слідчі київського теруправління ДБР спільно з прокурорами Офісу генерального прокурора та Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. Про це повідомляє пресслужба Бюро, пише 24 канал.

За попередньою інформацією, затриманий вів справу за фактом службової недбалості членів правління одного з банків. І у межах своєї діяльності він отримав 100 тисяч доларів від представника цієї фінустанови.

За ці гроші прокурор нібито ухвалив рішення про закриття вищезазначеного кримінального провадження. Також чоловік пообіцяв нанадалі «кришувати» діяльність банку.
Слідчі ДБР затримали прокурора в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у приміщенні банку. На даний час тривають першочергові слідчі дії.

Наразі, вирішується питання щодо повідомлення прокурору про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

У разі доведення вини, прокурору загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 4 Червня 2020 21:42
Вже відбулось дві "успішні" антикорупційні реформи аля-Луценко і аля-Рябошапка. Вже й старт зарплатний у прокурорів, що тільки-но потрапили в цю службу, з 20 000 грн., а все не нажеруться
Карась до Народна прокуратура Показати IP 5 Червня 2020 08:01
Заздрити - то гріх, наротний
Гон до Народна прокуратура Показати IP 5 Червня 2020 19:21
То кінець епохи бідност ... як і обіцяли стаду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus