USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

ДБР розслідує, завдяки кому ворог зумів швидко окупувати південь України

21 Грудня 2022 15:26
Державне бюро розслідувань досліджує, яким чином російські окупаційні війська дуже швидко просунулися з окупованого Криму півднем України.

Про це повідомив в.о. голови СБУ Василь Малюк в інтерв’ю телеканалу 1+1.

«Відповідне кримінальне провадження знаходиться в Державному бюро розслідувань. Вони здійснюють слідство, на сьогодні проводиться багато експертиз. Я не маю жодного права розкривати карти, то їхнє провадження. Ми не можемо порушити принцип таємниці слідства, разом з тим, наскільки мені відомо, слідство вже на завершальному етапі», – сказав він.

За словами Малюка, до цих подій дотичний і зрадник, викритий у лавах СБУ, – колишній керівник Кримського главку служби безпеки полковник Олег Кулініч. Він проводив там антитерористичні навчання, не погодивши це з керівником антитерористичного центру при СБУ.

Влітку 2021 року на таємному засіданні РНБО було доручено забезпечити відповідний захист кількох областей України на випадок вторгнення противника. Чому в лютому 2022 року ворогу вдалося швидко просунутися Херсонщиною – ще належить з’ясувати, пояснював секретар РНБО Олексій Данілов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Прокурор Показати IP 21 Грудня 2022 15:36
А що, ще не зрозуміло, хто їв шашлики????
Народ Показати IP 21 Грудня 2022 15:59
Додайте до розслідування і випадок з обрушенням щогли з державним прапором України у м. Херсон !
Анонім Показати IP 21 Грудня 2022 15:59
дбр - то там,де головний 'професіонал' сухачов,якого виперли з прокуратури,бо не здав тест на знання законодавства,і як в нагороду за це прилаштували головою дбр. Смішно чогось чекати від структури,де головує пристосуванець, посаджений тими ж колами,які і винні у здачі півдня України чи навмисно,чи через їх злочинну бездіяльність. Реально розслідувати,що відбулось на кримському перешийку зможе наступна влада.
До аноніма Показати IP 21 Грудня 2022 20:26
Шось ранувато взялись пройшло всього 10 місяців і щось крім мене ніхто не згадує *стіну яценюка-авакова*
Анонім Показати IP 21 Грудня 2022 22:04
"головне в процесі розслідування - не вийти на самих себе"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus