USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Давав волинським поліцейським тисячу, щоб відкупитися за домашнє насильство: як покарали чоловіка

Сьогодні 15:30
На Волині чоловік хотів відкупитися від поліції за вчинення домашнього насильства. Поліцейські спробу підкупу не оцінили і притягнули чоловіка до кримінальної відповідальності.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду.

Інцидент трапився 6 квітня 2024 року. Того дня двоє поліцейських виїхали на виклик за фактом вчинення домашнього насильства. Уже в салоні патрульного автомобіля кривдник Іван К. запропонував правоохоронцям 1000 гривень хабара, щоб ті не фіксували правопорушення. Дав по 500 гривень капітану і сержанту поліції.

Читати ще: Прикордонник викликав поліцію: на Волині чоловік давав 200 євро, щоб потрапити за кордон

Таким чином, чоловіка звинувачували у наданні службовій особі неправомірної вигоди за ч. 1 ст. 369 КК України. Відомо, що він раніше не судимий і не працевлаштований.

На суді обвинувачений свою вину повністю визнав, щиро розкаявся. Підтвердив, що дав поліцейським 1000 гривень, аби уникнути відповідальності за статтею про домашнє насильство. Просив суворо не карати його.

Читати ще: На Волині судили водійку за хабар капітану поліції

Суд визнав Івана К. винним і призначив йому штраф у розмірі 18 700 гривень. А 1000 гривень хабара конфіскували на користь держави.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus