USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Дав три тисячі, щоб не карали за нічну п’яну їзду: у Луцьку оштрафували водія

12 Жовтня 2024 23:08
Патрульні зловили п’яного волинянина за кермом у комендантську годину. Він хотів відкупитися, але все-таки отримав 17 тисяч штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Після опівночі 18 серпня працівники патрульної поліції зупинили водія. Павло А. керував автомобілем Opel Astra в селі Рокині Луцького району. Під час спілкуванням поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння, але останній відмовився від огляду.

Читати ще: Запропонувала сержанту гроші: волинянка хотіла «відмазати» сусіда, який підробив права

Далі керманич, щоб уникнути покарання, дав патрульним хабара. Він поклав на килимок під пасажирським сидінням службового автомобіля 3000 гривень.

Обвинувачений на суді свою вину повністю визнав, не заперечивши факт алкогольного сп'яніння. У вчиненому розкаявся і просив його суворо не карати.

Читати ще: Пропонував 10 тисяч гривень після «п’яної» їзди: на Волині водія покарали за хабар патрульним

Дії волинянина, якого вперше притягували до криміналу, кваліфікували за ч. 1 ст. 369 КК України, тобто як надання службовій особі неправомірної вигоди.

Павла А. визнали винним та оштрафували на 17 тисяч гривень. Гроші, які він пропонував інспектороам, конфіскували на користь держави.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus