USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Данілов назвав країну, яку захоче захопити Путін, якщо переможе у війні з Україною

13 Березня 2022 12:08
Литва стане наступною жертвою російської агресії, якщо Кремлю вдасться отримати перемогу в Україні.

Якщо президент країни-агресора Володимир Путін зуміє одержати перемогу у війні з Україною, то наступною його метою стане Литва, яка є членом НАТО.

Так заяву з посиланням на дані української розвідки зробив секретар СНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону об’єднаних новин.

За його словами, Кремль не збирається зупинятися, після Литви жертвами російської агресії можуть стати Латвія, Естонія та Польща. Данілов зазначив, що багато залежатиме від дій Північноатлантичного альянсу. На сьогоднішній день поведінка блоку дивує, що члени НАТО сподіваються, що війна омине їхньою стороною.

Україна зараз обороняє не лише свою безпеку, а й безпеку країн НАТО, які розташовані в Європі. Єдине, що сьогодні потрібне Києву від Альянсу, це сучасна зброя, яка допоможе українським військовим знищити ворога, додав секретар РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus