USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Данська мережа JYSK повністю виходить з РФ

31 Березня 2022 03:23
Данська мережа JYSK після того, як тимчасово зачинила магазини в РФ 3 березня, вирішила повністю розірвати бізнес з агресором.

Про це повідомила пресслужба компанії, пише Економічна правда.

«Усі магазини JYSK в Росії тимчасово закриті з 3 березня. Сьогодні оголошуємо, що закриття буде постійним, що JYSK повністю виходить з Росії. Після чотирьох тижнів тимчасового закриття магазинів стало ясно, що JYSK закриється назавжди і повністю покине Росію», – йдеться у заяві.

Президент і генеральний директор JYSK Ян Бьоґ зазначив, що компанія приїхала в Росію з бажанням надати вигідну пропозицію населенню й почала роботу з гарним стартом. Однак у нинішній ситуації команда менеджменту та власники не бачать альтернативи закриттю діяльності в Росії.

Починаючи з 31 березня, магазини JYSK в РФ тимчасово відкриються, щоб здійснити розпродаж. Після того як продукцію буде розпродано, їх закриють назавжди. Співробітники JYSK отримають заробітну плату відповідно до місцевих правил у рамках закриття.

Читати ще: Apple, Audi, BMW: оприлюднили перелік санкцій та компаній, які припинили роботу в Росії

Нагадаємо через війну в Україні закривається у Росії й IKEA. Окрім того, польський ритейлер LPP закрив усі магазини в Росії. Серед його модних брендів – Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus