USD 40.60 41.00
  • USD 40.60 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Дані в «Резерв+» оновили вже 2 мільйони українців, – Міноборони

4 Липня 2024 13:45
З 18 травня, коли розпочав роботу застосунок «Резерв+», його послугами для оновлення персональних даних та оформлення військово-облікових документів скористалися вже 2 мільйони громадян.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

«Вже 2 мільйони українців оновили свої дані у «Резерв+». Без втрати часу й очікування. Кількість людей, що оновлює дані, продовжує зростати щодня. Ми порахували: якщо б 2 мільйони пішли одночасно оновлювати дані у всі ТЦК в Україні, то це б зайняло понад 235 днів», – розповіла Черногоренко.

Оновлення даних через застосунок займає лише кілька хвилин. Завдяки цьому «Резерв+» став першим місцем, куди українці звертаються для оновлення даних. На другому місці – ЦНАПи, на третьому – ТЦК та СП.

Читати ще: Стало відомо, скільки коштувала розробка застосунку «Резерв+»

Нагадаємо, 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Він має на меті унормувати військовий облік, правила бронювання та відстрочки від мобілізації.

Усі призовники, військовозобов’язані та резервісти протягом 60 днів, до 16 липня, мають з’явитися до ТЦК, ЦНАП або скористатися електронним кабінетом і пройти звірку персональних даних через застосунок «Резерв+». Він буде доступний для завантаження на смартфонах через AppStore та Google Play Market.

Від 18 травня «Резерв+» надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі. Це зручний спосіб виконання обов’язкової процедури оновлення особистих даних. Після оновлення даних у застосунку можна побачити інформацію з реєстру «Оберіг» щодо себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus