USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Їдальню ліцею в Луцькому районі відремонтують

2 Серпня 2023 07:45
Поточний ремонт їдальні запланували в ліцеї, що на вулиці Волі, 76а в селі Тростянець Луцького району. На роботи спрямують понад два мільйони гривень.

Відповідний тендер на сайті держзакупівель оголосив гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради. Пропозиції учасників приймають до 3 серпня.

Очікувана вартість поточного ремонту їдальні Тростянецького ліцею – 2,576 мільйона гривень.

Роботи включають заміну вікон, дверей, підсилення цегляних стін, улаштування перемичок і перегородок, улаштування цементної стяжки та покриття підлоги з керамічних плиток, внутрішнє опорядження, прокладання трубопроводів, встановлення опалювальних радіаторів, установлення фільтрів для очищення води, монтаж електрорушника, облаштування системи вентиляції, встановлення водонагрівача, мийки, душового піддона, унітазів, умивальників і сушарок для рук, облаштування електроосвітлення, монтаж електрообладнання тощо.

Ремонт мають завершити до 31 грудня 2023 року.

Як ми писали, аварійне приміщення їдальні ліцею №1 Володимирської міської ради, що на вулиці Степана Бандери, 8, відремонтують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus