USD 40.50 40.83
  • USD 40.50 40.83
  • EUR 40.75 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Дала 100 доларів поліцейським: волинянка хотіла виправдати чоловіка за п’яне водіння

29 Червня 2024 23:36
Волинянка їхала із чоловіком та дітьми по автодорозі «Ковель – Маневичі» й намагалася дати поліцейським хабара – так стверджують правоохоронці. Як кажуть, зупинили автомобіль біля села Волошки, бо не були ввімкнені фари. Сталося це ще взимку 2021 року.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Лише нещодавно Ковельський міськрайонний суд визнав жінку винною в дачі хабара правоохоронцям. Коли вони зупинили авто, то відчули від водія запах алкоголю. Поліцейський розповів, що драгер теж показав стан сп’яніння чоловіка.

Читати ще: На Волині водій пропонував патрульним 1000 гривень хабара

Як йдеться в матеріалах суду, коли про це стало відомо дружині водія, остання запропонувала вирішити питання на місці, тримаючи в руках стодоларову купюру.

Обвинувачену неодноразово попередили про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди працівнику поліції. Під час складання протоколу, незважаючи на попередження, жінка поклала в автомобіль гроші. Тоді поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Панянка свою вину заперечувала й подала апеляцію. Казала: того дня їхньою автівкою насправді керував не чоловік, а неповнолітній син, бо має хороші навички водіння. Чоловік же був у хворобливому стані.

Читати ще: На Волині п'яний мотоцикліст пропонував поліцейським 200 доларів хабара

Жінка підтвердила, що спілкувалася із поліцейськими, адже вважала, що на її чоловіка неправомірно склали протокол. Але жодного хабара не давала, оскільки не мала із собою таких коштів. А от звідки в поліцейській машині взялася стодоларова купюра – пояснити не змогла.

Для місцевого суду доказом стали записи з боді-камер поліцейських, які підтвердили вину. Жінці призначили 25,5 тисячі гривень штрафу та стягнули понад 37 тисяч за проведення експертиз. Вирок в апеляційному суді поки не ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus