USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Чинив домашнє насильство та зберігав зброю: поліцейські затримали волинянина

10 Січня 2024 11:26
Учора, 9 січня, до поліції надійшло повідомлення від жительки Старовижівщини про протиправні дії з боку її чоловіка. Жінка скаржилася, що він у нетверезому стані та дебоширить.

Про це повідомляє поліція Волині.

Під час опрацювання виклику щодо вчинення домашнього насильства, співробітники поліції виявили у будинку 53-річного кривдника ряд заборонених предметів. Серед них: обріз мисливської рушниці, 25 мисливських набоїв та дві банки із порохом.

Жодних дозвільних документів на виявлені речі у правопорушника не було.

Усе вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Нині поліцейські з’ясовують обставини, за яких зброя потрапила до домашнього кривдника та мету її зберігання.

Читати ще: На Волині поліцейські вилучили в чоловіка п'ять ножів, які той носив по вулиці в пакеті

За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Окрім того, на кривдника правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про вчинення домашнього насильства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus