USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Чиновників зобов'язали повернутися в Україну

15 Квітня 2022 11:04
Уряд України своєю ухвалою зобов’язав чиновників повернутися в країну до 25 квітня. Інакше їм загрожує дисциплінарне стягнення, аж до звільнення.

Постанову опублікували на Урядовому порталі.

Йдеться про постанову № 440 Деякі питання організації роботи державних службовців та працівників державних органів у період воєнного стану від 12 квітня.

Цей документ:

– надає право керівникам державної служби під час дії воєнного стану запроваджувати дистанційну роботу для працівників, які перебувають на території України;

– встановлює, що робота за кордоном допускається лише у разі службового відрядження;

– надає право керівнику державної служби застосовувати дисциплінарне стягнення до працівників, які перебувають у робочий час поза робочим місцем без рішення відповідного керівника.

При цьому відомо, що згідно із законом про держслужбу до державних службовців застосовується один із таких видів дисциплінарного стягнення:

– зауваження;

– догана;

– попередження про неповну службову відповідність;

– звільнення з посади державної служби.

Напередодні у Кабміні заявили про намір «бронювати» чоловіків призовного віку для відновлення зруйнованих населених пунктів. При цьому задіяні у відновлювальних роботах громадяни не підлягатимуть мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 15 Квітня 2022 11:51
Стурбовану занепокоєність ще добавте до стягнень
Микола Показати IP 15 Квітня 2022 12:21
Були такі грізні наміри, а в результаті булька - службові стягнення. Просто смішно. А причина в тому що більшість тих хто втік. належать до зеленої команди, включаючи депутатів монобільшості. Тому Агрохімія і озвучив що проект суворого Закону, їхня фракція не підтримує.
Коля Показати IP 15 Квітня 2022 13:02
Повинні покарати а не тільки повернутись і далі хапати гроші!
Олена Власюк Показати IP 15 Квітня 2022 13:02
А івахів де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus