USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Чиновника Фонду держмайна затримали на хабарі у $30 тисяч

28 Жовтня 2019 13:45
Начальника одного з відділів регіонального відділення фонду держмайна України в Харківській, Донецькій та Луганській областях затримали за вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 30 тисяч доларів. Про це повідомляє ГПУ в понеділок, 28 жовтня.

За версією слідства, чиновник зажадав від директора одного з державних підприємств гроші за сприяння у погодженні документів на паї земель зазначеного підприємства, а також у продовженні контракту щодо подальшого перебування останнього на посаді директора.

«Під час обшуку в домоволодінні вказаної особи виявлені і вилучені кошти на суму понад півмільйона доларів США», – йдеться в повідомленні.

Чиновника затримали відразу після отримання неправомірної вигоди в повному обсязі і повідомили про підозру за статтею про зловживання владою (ч.3 ст.369-2 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus