USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Чимало інвесторів планують повертатися в Україну

31 Березня 2022 15:50
Велика кількість інвесторів висловила намір повертатися в Україну.

Про це під час Всеукраїнського телемарафону заявив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач, повідомляє УНІАН.

«Ми постійно робимо опитування інвесторів, іноземних і українських, компаній, які тимчасово вийшли з України, проте планують повертатися. Велика кількість компаній справді збирається провадити діяльність далі. Ми навіть бачимо звернення іноземних інвесторів, які надсилають запити на зустрічі в Києві чи інших містах України. Це дуже нас тішить, і ми впевнені, що після зупинення воєнних дій вдасться одразу потужно підійти до розвитку економіки, залучення інвестицій», – сказав він.

Також Сергій Цівкач нагадав, що 500 компаній повністю або тимчасово зупинили діяльність в Росії, тому UkraineInvest звернувся до них з пропозицією релокувати виробництва до України.

«Зараз ми аналізуємо цю інформацію, звертаємося до тих компаній, які вже зупинили інвестиційні плани у Російській Федерації, і ми звертаємось до них розглянути Україну як локацію для переміщення їхніх виробничих потужностей», – заявив він.

Довідка

UkraineInvest – урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій, створений у 2016 році для залучення прямих іноземних інвестицій та допомоги інвесторам у розширенні свого бізнесу в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus