USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.75 10.90

Чи він її, чи вона його: огляд комедії «Скажене весілля 3»*

27 Квітня 2021 17:08
Ох і як же ж набридли ті карантини з локдаунами, кризи й ті самі мармизи в телевізорі. Коли вже покажуть гарне українське кіно? А може, годі втикати у той ящик? Нащо він взагалі, коли є інтернет?! Тоді де в мережі знайти добре й смішне, яскраве й нове українське кіно?

Як радять консультанти з Київстар ТБ, для гарного настрою варто дивитися Скажене весілля 3 у високій якості просто онлайн.

Якими враженнями діляться про фільм ті, хто його вже переглянув? Про це – далі.

Плеяда зірок та відкриття молодих талантів


Пані та панове, ви готові сміятися до кольок? На паркет виходить... тобто на екрани вже вийшла свіжа українська комедія «Скажене весілля 3». Серед продюсерів стрічки такі улюбленці публіки як Юрій Горбунов та Олексій Потапенко (Потап). До речі, останній разом зі своїм підопічним Позитивом (Олексій Завгородній) виступили ще й композиторами картини, наповнивши її драйвовими треками, які ідеально передають настрій кожної сцени.

У кадрі замиловує робота як вже знайомих, так і молодих акторів, що з’явилися у трилогії вперше. Наречених і закоханих шикарно зіграли Катерина Файн і В'ячеслав Хостікоєв, а серед зірок до зйомок приєдналася ведуча й співачка Надія Мейхер, учасниця «Жіночого кварталу», модель і блогерка Валерія Товстолєс, а також співачка з «Голосу. Діти» й блогерка Анна Трінчер.

Блискавичний гумор


«Додумалися припертися всією сім’єю. Могли б хоч когось забути!» Вже з цієї цитати стає зрозуміло: реготати будете багато й без перестанку. Комедія дійсно вийшла смішною, до того ж, гумор знайомий, рідний і зрозумілий – жодної тупості чи вульгарності. Та нащо теревені правити: подивитесь «Скажене весілля 3» й самі все зрозумієте.

Гідний кінематограф від талановитої команди українців


Сценаристи стрічки Микола Куцик й Олексій Приходько попрацювали на славу. Динамічний сюжет, любов, плітки, магія, стрілянина, погоні, люди та коні – тут місце знайшлося всьому! Перше враження від перегляду можна описати одним словом – «вау».

Отже, швиденько завантажуйте «Скажене весілля 3» й усією сім’єю відпочивайте з класною українською комедією!

Приємного перегляду!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus