USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.65

Чи був збут? Через наркотики судять лучанку, яка лікувалася від залежності

Сьогодні 11:11
У Луцькому міськрайонному суді розглядають справу про зберігання та збут заборонених речовин. За даними слідства, мешканка Луцька вживала, зберігала та збувала наркотики. Чи був збут – намагаються довести. Під час обшуку в помешканні жінки правоохоронці вилучили речі для вживання психотропів.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Вилучили три скляні трубки, схожі на пристрій для куріння, сім пластикових трубочок, електронні ваги, три пластикові трубочки, ізоляційну стрічку чорного кольору, п’ять аркушів та блокнот із чорновими записами», – йдеться в матеріалах суду.

Читати ще: Вживає з 14-ти років: у Луцьку молоду одеситку можуть посадити через наркотики

Свідком виявився співмешканець обвинуваченої. Чоловік розповів, що підсудна справді вживала наркотики, але збут заперечив. Казав: вживали вдома разом з обвинуваченою.

Зрештою жінка частково визнала інкриміноване їй обвинувачення. Щодо зберігання – погодилася, адже довгий час страждала від залежності.

А от щодо збуту, то запевнила: придбала суто для себе. Те саме твердив у залі суду її захисник.

Читати ще: У Маневицькій колонії росіянин знайшов наркотики і отримав ще пів року ув'язнення

Як стало відомо, обвинувачена вже пройшла курс лікування та позбулася залежності. Після допиту свідка суддя оголосив перерву в засіданні. Справа вже майже добігає кінця, тому невдовзі стане відомо, який вирок ухвалить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus