USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Чи була підстава? У Луцьку чоловіка чотири роки звинувачують у вбивстві товариша

Сьогодні 12:03
Застілля двох друзів завершилося вбивством. Слідство твердить: чоловік завдав близько десяти ножових поранень односельчанину. Правоохоронцям навіть демонстрував, як різав товариша.

А на суді підозрюваний усе заперечив, бо його нібито змусили зізнатися, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Двоє давніх товаришів із села Балашівка на Рівненщині так чаркували, що в результаті один помер, а інший опинився за ґратами. Під час конфлікту обвинувачений, за версією слідства, до десяти разів ударив потерпілого кухонним ножем.

Через пошкодження обличчя, шиї, легенів та печінки чоловік помер. Його товариш стверджував, що залишив приятеля о 9-й годині вечора з рідним братом. А смерть експерти зафіксували після 23:00.

Читати ще: 12 років за ґратами проведе волинянин, який вдруге вбив людину

У вбивстві обвинувачений підозрює саме брата померлого. Такої думки були і його родичі, адже хлопці не товаришували.

Володимир Корицький перебуває за ґратами вже чотири роки. Давав свідчення, що не вбивав і йому нічого приховувати.

«Чоловіки випивали, а брата мого зробили винним, підставивши. Він цього не робив. А сидить уже п’ятий рік», – зауважив брат обвинуваченого Анатолій Корицький.

Захисник наполягав, що є свідки, які бачили його сплячим біля лавки за кілька годин до вбивства, а це далеко від будинку вбитого.

«Ніякої крові на ньому не було. Навіть рівненські прокурори таке визнали. А якби вбив, то була б кров», – додав Анатолій Корицький.

Потерпілим у справі є брат убитого, бо це єдиний родич, який залишився. На засідання суду він, за словами адвоката обвинуваченого, не з’являється і демонструє байдужість. Захисник вимагав його обов’язкової присутності.

Читати ще: Вдарив товариша ножем у серце: за замах на вбивство судять лучанина

«Підтримую обвинуваченого, який заявляє, що брат винен у вбивстві. Коли вбили родича потерпілого, а він виявляє таку пасивну поведінку, то все зрозуміло», – зазначив адвокат Михайло Гаврильчик.

У межах справи було проведено слідчий експеримент, на якому відтворили події. Там Володимир показував, як ножем завдавав ударів приятелю. Таку поведінку обвинувачений пояснював тим, що до нього застосовували силу і він мав зробити самонаклеп.

Брат обвинуваченого теж казав про підставу. З його слів, навіть службовий собака пройшов повз підозрюваного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus