USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Чотири золота, срібло й бронза: волинські веслувальники вдало виступили на міжнародному турнірі

27 Вересня 2024 12:55
19-22 вересня в Угорщині відбулися міжнародні змагання з веслування на байдарках і каное OLYMPIC HOPES REGATTA 2024. Волинські спортсмени здобули шість нагород.

Про це повідомии в Ковельській міській раді.

Традиційну регату серед юних спортсменів щорічно проводять під егідою Міжнародної Федерації каное (ICF) та Європейської Асоціації каное (ECA).

Цього разу в змаганнях, що відбулися в угорському Сегеді, взяли участь понад 700 веслувальників з 40 країн світу.

Здобувши чотири золоті, три срібні та чотири бронзові нагороди, команда України посіла сьоме місце в медальному заліку.
Серед веслувальників збірної України було чимало представників Ковельщини. Це четверо спортсменів ОСДЮШОР «Олімп»: Тимофій Мельничук, Іван Кисіль, Анна Кушнерук та Софія Миселюк. Тренери – Федір Семенюк, Василь Прохорук, Олександр Прохорук та Ольга Демчук.

Відділення веслування КЗ «КДЮСШ ім. Є. Кондратовича» представляла Олександра Турчин. Тренери – Світлана Проніна та Володимир Домарецький.
Найвищі здобутки мають Тимофій Мельничук та Іван Кисіль. Хлопці вибороли чотири золоті та одну срібну нагороди.

Анна Кушнерук та Олександра Турчин здобули бронзу.
Софії Миселюк не вистачило зовсім трішки до п’єдесталу, всього 0,45 с відділили веслувальницю від бронзової нагороди. Софія двічі опинилася на четвертій сходинці, але це буде неабиякою мотивацією для подальших тренувань та високих досягнень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus