USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Чорна п’ятниця в Україні: найочікуваніші знижки року вже скоро!

Сьогодні 18:16
Кожного року багато виробників та магазинів беруть участь у Чорній п’ятниці – останній п’ятниці листопада, коли можна придбати товари різного призначення з максимально можливими знижками. Насправді акції іноді тривають навіть довше. Якщо купувати через інтернет, це виходить ще вигідніше.

Що ж принесе Чорна п’ятниця покупцям в Україні цього року? Намагатимемося розібратися далі в матеріалі.

На які товари очікувати знижки

Цього року можна буде спостерігати багато категорій товарів за акційною ціною:

• товари для дому – матраци, подушки та ковдри, меблі, домашній текстиль (скатертини, штори, чохли для декоративних подушок, постільна білизна, серветки та рушники), речі для зручного прибирання, кошики для організації простору;

• техніка – сюди можна віднести холодильники, пральні машинки та сушарки, духові шафи та печі, мультиварки, кавоварки, різноманітні комбайни та інші кухонні прилади, фени, епілятори, електричні зубні щітки, ноутбуки та ПК, смартфони та планшети;

• одяг та взуття – одна з найпопулярніших категорій серед покупців кожного року, акції роблять не тільки магазини повсякденного одягу, а й бренди спортивних речей, екіпірування для активного відпочинку на природі);

• дитячі товари – іграшки для будь-якого віку, одяг і взуття, меблі та декор для дитячої кімнати, канцелярія до школи та матеріали для хобі.

Багато компаній, що надають послуги, а не продають товари, також роблять приємні знижки для своїх клієнтів. Це можуть бути салони краси та масажні кабінети, пральні та хімчистки, стоматології тощо.
Як організувати шопінг у Чорну п’ятницю

Якими б звабливими не були пропозиції, купити все навряд чи вдасться. Це питання економії та усвідомленого споживання. Щоб не купити зайвого, достатньо:

1. Скласти список покупок, бажано хоча б за місяць до початку розпродажів. Спочатку великий – з усім тим, що хочеться, а потім – скорочений, відсіявши зайве.

2. Перевірити ціни на вибрані товари в кількох магазинах. Збережіть посилання на кожний з них та створіть окрему теку.

3. В дні акцій на сайти інтернет-магазинів іде величезне навантаження, особливо у вечірній час. Тому за можливості оформляти покупки зранку (перед роботою, наприклад) або вже після 10 години вечора.

4. На великі покупки краще відразу відкласти потрібну суму чи хоча б її частину. Це буде простіше для раціонального розподілення бюджету.

Ще одна корисна практика – перегляд перед розпродажем своїх речей. Буває таке, що там знаходиться те, що ви збиралися купувати.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus