USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Чому варто вибрати кондиціонер від Neoclima: надійний виробник з п’ятьма перевагами

31 Травня 2024 10:56
Якщо не хочеться ремонтувати кондиціонер по декілька разів за сезон, потрібно грамотно підходити до вибору. Експлуатаційні характеристики найбільше залежать від виробника, тож з нього варто починати. Бренд з демократичною ціновою політикою і непохитними стандартами якості – Neoclima. Його виробничі потужності знаходяться у багатьох країнах Азії та Європи, а головні цінності лаконічно відображені у назві. Любов до інновацій та турбота про комфортний мікроклімат – дієва формула успіху.

Можна підібрати кондиціонер Neoclima для будь-якого помешкання. В асортименті представлені моделі для приміщень площею до 20 квадратних метрів і просторих кімнат від 50 квадратів. Окремо продаються внутрішні блоки, які дозволяють зібрати мультиспліт та отримати користь з мінімальними витратами.

Дизайн у брендових кліматичних приладів лаконічний. Основний колір – білий. Він обраний не без підстав, адже підходить до будь-якого інтер’єру, «маскує» пилюку, легко очищається від забруднень.

Серед численних переваг також зручне керування за допомогою дистанційного пульта. Налаштування можна міняти на відстані, а за підтримки Wi-Fi – ще й зі смартфона. На цьому переваги Неокліма не закінчуються.

Функціональність

Набір основних режимів у кондиціонерів різноманітний. Вони вміють більше, ніж охолоджувати повітря. Режим обігріву дозволяє уникнути дискомфорту в період міжсезоння – до увімкнення або відразу після відключення центрального опалення.

Додатково підтримуються корисні програми:

– Вентиляція. Виручає за обмежених можливостей провітрювання.

– Іонізація. Сприяє покращенню складу повітря.

– Осушення. Зменшує вологість, мінімізує вірогідність появи плісняви на стінах.

– Турбо. Працює на миттєве охолодження в дуже спекотну погоду.

– Самоодіагностика. Призводить до зменшення витрат на технічне обслуговування.

Оптимізоване споживання енергії

Системи кондиціонування Neoclima споживають мінімум електроенергії, який потрібен для нормальної ефективності. Більшість моделей має споживану потужність до 1,5 кВт та водночас демонструє високу холодо- та теплопродуктивність.

Витрати енергії простіше контролювати у декілька способів:

– шляхом скорочення тривалості безперервної роботи,

– завдяки вибору економного режиму,

– встановлюючи бажану температуру з невеликим розривом порівняно з вуличною.

Довговічність

Пристрої Neoclima стійкі до навантажень, адже створені для довготривалої експлуатації. Великий строк служби – заслуга якісних запчастин, зокрема, компресорів. Вони здебільшого інверторні, тому тихі та економічні. Особливу увагу виробник приділяє матеріалам: корпуси відрізняються міцністю, стійкістю до деформування та перегріву.

Надійний захист

Для забезпечення ефективного захисту від потенційних ризиків використовуються запобіжники, які спрацьовують у разі раптового підвищення напруги, перевантаження компресора та в інших надзвичайних ситуаціях. Для захисту від корозії передбачено спеціальне покриття, а від забруднення – технологія самоочищення.

Помірний рівень шуму

Внутрішні блоки Неокліма тихі, тому знаходитися поряд з ними комфортно. Звуки, які лунають, ненав’язливі, не заважають роботі й відпочинку. На час сну можна активувати майже беззвучний нічний режим Sleep, який до того ж адаптує температурні параметри до потреб розслабленого тіла. Тривала гарантія від виробника – приємний бонус, який переконує в доцільності купівлі.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus