USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Чому оновлене КАСКО від ОРАНТИ – це вигідно та надійно

16 Вересня 2024 15:18
Одна з найдосвідченіших українських страхових компаній – ОРАНТА оновила умови страхування КАСКО. Страховка для транспортних засобів стала ще більш гнучкою, різноплановою та вигідною. Такий страховий захист підходить як для приватних власників авто, так і для бізнесу, адже має цілий комплекс переваг.

Оновлена програма дозволяє страхувати приватні легкові автомобілі, мікроавтобуси та мотоцикли навіть поважного віку - до 15 років і більше. Для бізнесу є можливість страхування не лише легкових автомобілів, а й вантажних транспортних засобів, причепів і напівпричепів, автобусів, тракторів та іншої сільгосптехніки, а також будівельної техніки й спеціалізованих транспортних засобів. Це дозволяє захистити весь парк компанії, зберігаючи його в належному стані та мінімізуючи ризики фінансових втрат.

Окрім аварій на дорозі, страховка ОРАНТИ покриває й інші ризики. Наприклад, пожежі, вибухи, падіння дерев чи інших предметів, протиправних дій інших осіб чи угону. Особливої уваги заслуговує покриття воєнних ризиків, що є актуальним в сучасних умовах. У разі пошкодження автомобіля через обстріли ракетами, дронами чи вибухову хвилю, падіння уламків або наїзд на міни, страхова компанія відшкодує вартість ремонту в ліміті до 2 млн гривень за кожний транспортний засіб.

Поліс діє не лише на території України, а й в країнах Європи. У разі ДТП за кордоном можна дистанційно врегулювати справу та отримати відшкодування. Якщо аварія незначна, страховий випадок дозволяється оформити за допомогою Європротоколу (тобто без поліції), але виплата обмежується 400 тис грн.

КАСКО ОРАНТИ – це гарантія страхових виплат від компанії, що працює на ринку вже понад 100 років та сумлінно виконує всі свої зобов’язання. Протягом 2023 року ОРАНТА сплатила за збитками в автострахуванні майже 390 млн. грн.

Окрім відшкодування шкоди, завданої безпосередньо майну, страхова компанія компенсує також витрати на отримання документів, пов'язаних зі страховими випадками, таких як акти огляду, діагностика та калькуляції від СТО. Ліміт покриття для цих послуг становить 3 000 гривень на транспортний засіб. Це значно полегшує процес врегулювання страхових випадків і зменшує бюрократичні клопоти. Крім того, страхова компанія також відшкодує вартість засобів, які були задіяні для порятунку транспортного засобу (ліміт 10 000 грн. )

Дорожній асистанс – ще одна значна перевага КАСКО від ОРАНТИ, що забезпечує спокій та впевненість у будь-якій ситуації, зменшуючи стрес та незручності. Він включає цілий комплекс послуг, - як технічні консультації, так і практичну допомогу на дорозі. У разі аварії страхова компанія організує та оплатить евакуацію автомобіля з місця ДТП. Безкоштовно можна скористатися однією послугою заміни колеса та запуску двигуна, доставки пального, аварійного відкриття замків, що допоможе вам швидко повернути транспортний засіб на дорогу. Спеціалісти підкажуть як діяти у разі ДТП та правильно оформити страховий випадок. У разі необхідності допоможуть із викликом поліції, швидкої або таксі. Автоконсьєрж надасть інформацію стосовно СТО, АЗС, готелів та забронює номер чи квитки на транспорт.

Процедура оформлення полісу КАСКО в ОРАНТІ максимально проста та зручна. Компанія надає професійні консультації, допомогу у заповненні необхідних документів та швидке ухвалення рішень щодо страхових випадків. Це дозволяє зекономити час та нерви, зосереджуючись на більш важливих аспектах свого життя та бізнесу.

КАСКО від ОРАНТИ – це ваш надійний інструмент для захисту автомобіля. Завдяки високим лімітам покриття, широкому спектру послуг, зручній процедурі оформлення та додатковим перевагам, таким як дорожній асистанс та покриття від воєнних ризиків, цей страховий продукт є відмінним вибором для будь-якого автовласника чи підприємця.

Зробити індивідуальний розрахунок вартості КАСКО можна на сайті або у свого менеджера ОРАНТА.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus