USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.50 10.75

Чому коронавірус не можна лікувати антибіотиками. Пояснення

10 Листопада 2021 17:04
Кандидат медичних наук, доцент кафедри інфекційних хвороб Івано-Франківського національного медичного університету Оксана Кондрин перерахувала всі небезпечні помилки під час лікування коронавірусу. Вона підкреслила – призначення антибіотиків самостійно, без консультації з лікарем, є помилкою.

Про це повідомляє УНН.

«Ми зараз бачимо на практиці, що якщо дуже рано застособувати антибіотики та гормони, то ковід перебігає тяжче. Іноді люди самостійно собі призначають антибіотики, хоча має бути алгоритм. Антибіотик вбиває мікрофлору. Імунна відповідь порушується, а вона дуже важлива на першому етапі лікування. Тобто під час раннього лікування коронавірусу мають бути противірусні, як фактор захисту. Вже тоді, коли нам потрібно «гасити» гіперреакцію, то призначають гормон. Але на першому етапі це абсолютно необґрунтовано. Повинні бути препарати, які зменшують вірусне навантаження», – резюмувала Оксана Кондрин.

Як ми писали, Всесвітня організація охорони здоров’я тестує 16 нових вакцин проти коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus