USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Чому японська косметика така популярна: розкриваємо головні секрети

Сьогодні 14:46
Японська косметика здобула величезну популярність у всьому світі завдяки інноваційним формулам, якісним інгредієнтам та високій ефективності.

У статті детально розповідаємо про причини високого попиту на косметичні засоби японських брендів, а також про найвідоміших виробників.

Причини популярності японської косметики

Користувачі обирають косметику з Японії з низки причин.

• Якісні натуральні інгредієнти. До складу багатьох продуктів входять японські рослинні компоненти: зелений чай, рисові зерна, олія камелії, морські водорості. Ці інгредієнти мають багато корисних властивостей, надаючи м'який, але ефективний вплив.

• Інноваційні технології. Багато японських компаній вкладають значні кошти в дослідження та розробки, що дозволяє створювати унікальні формули для розв’язання різних косметологічних проблем.

• Комплексний підхід до догляду за шкірою. В асортименті японських брендів представлені засоби для багатоступеневого догляду, який включає очищення, пілінг, зволоження, живлення та захист шкіри, що дозволяє швидко покращити її стан.

Найпопулярніші косметичні бренди

До переліку найвідоміших японських виробників косметичних засобів входять:

• Shiseido. Одна з найстаріших косметичних компаній Японії, заснована у другій половині XVIII століття. Прославилася виробництвом засобів для догляду за шкірою та декоративної косметики класу люкс. Серед найвідоміших продуктів – концентрат для посилення природних захисних механізмів шкіри та крем для боротьби з першими ознаками старіння. Зараз Shiseido не доставляє продукцію безпосередньо до Києва, Львова чи Запоріжжя, але доставка з Японії в Україну косметики цього та інших брендів все ж можлива – через сервіс Nova Poshta Shopping.

• Biore. Компанія пропонує різноманітні косметичні препарати, недорогі, але ефективні. Особливий попит мають сонцезахисні засоби, які вирізняються легкою нежирною текстурою та при цьому надійно захищають шкіру від негативного впливу ультрафіолетових променів.

• SK-II. Цей бренд прославився завдяки винайденню Pitera, унікального інгредієнта, отриманого за допомогою ферментації дріжджів. Він містить багато вітамінів, мінералів та амінокислот, дозволяючи омолоджувати шкіру.

Також варто згадати Kanebo. Цей виробник розробляє різну доглядову та декоративну косметику високої якості, приділяючи особливу увагу засобам для освітлення шкіри та боротьби зі зморшками. Особливо популярна серія на основі екстракту шовку.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus