USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Чоловіки, які підлягають мобілізації в Україні, не зможуть працювати охоронцями

22 Червня 2023 21:16
Кабінет міністрів України ухвалив постанову, згідно з якою чоловіки, які підлягають мобілізації, не можуть влаштуватися на роботу на посаду охоронця. Відповідна постанова набрала чинності з 21 червня.

Про це йдеться у постанові Кабміну № 341 від 18 квітня, повідомляє Obozrevatel.

Тепер влаштуватися на посаду охоронця можуть особи, які знаходяться у військовому резерві, мають відстрочку від призову або не підлягають призову до армії.

Однією з основних змін є встановлення нових вимог до документів, які необхідно представляти при отриманні ліцензії на здійснення охоронної діяльності, що стосуються персоналу охоронців.

Заява тепер повинна супроводжуватися наступними документами:

документ, що засвідчує проходження кандидатом служби у військовому резерві та перебування у військовому оперативному резерві територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військової частини), які зазначені у військовому квитку, контракті або довідці з територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Додатково до заяви необхідно додати копію відповідного документа, за винятком осіб, які не підлягають призову під час мобілізації;

копія військового квитка, контракту або довідки, що підтверджує право на відстрочку від призову на строкову військову службу. Також може надаватися довідка про непридатність особи за станом здоров’я для виконання військової служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
!! Показати IP 22 Червня 2023 22:48
скоро буде або війна, або тюрма.
##Монархіст до !! Показати IP 23 Червня 2023 00:13
є ще третій варіант - і те і друге... ))) а ще ми завжди можемо обманути систему і суїциднутися... Це буде четвертий... )))
Анонім до !! Показати IP 23 Червня 2023 08:23
Давно вже так є + третій варіант грошики $$$€€€
Левко Показати IP 23 Червня 2023 00:16
Ну, чого хотіли, те і маєте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus