USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Чоловіка затримали на «Ягодині» з підробленими паперами про непридатність і посадили на рік

Сьогодні 13:45
Документи про непридатність до військової служби обійшлися уродженцю Коростеня у дві тисячі доларів. Із фальшивими паперами його зупинили на «Ягодині» у квітні минулого року. Прикордонники виявили підробку.

Чоловік пояснював, що отримав посвідчення від працівника РТЦК та СП, а тому вважав, що воно справжнє, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Під час зустрічі ця особа надала йому нове тимчасове посвідчення військовозобов’язаного з відміткою «Визнаний непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку», за що він надав невідомій особі готівку в розмірі 200 доларів», – вказано в матеріалах справи.

Любомльський суд присудив чоловікові рік позбавлення волі за підроблені документи. Обвинувачений подав апеляцію, в якій просив скасувати вирок суду першої інстанції, направити провадження на новий судовий розгляд і поновити строки на оскарження вироку.

Читати ще: Уродженець РФ із фальшивими документами хотів проїхати через «Устилуг»: отримав штраф у 51 тисячу

У поновленні строків апеляційного оскарження вироку чоловіку відмовили. Скарга на цю ухвалу може бути подана вже до касаційного суду. Головне – вкластися в терміни. На це в обвинуваченого та його адвоката є три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus