USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Чоловік після збору яблук виявив у вусі хробака, який вже почав «гніздитися»

16 Листопада 2021 23:29
У В’єтнамі у вухо чоловіку заповз хробак. За тиждень істота почала «гніздитися» у вушному каналі потерпілого. Припускають, що хробак потрапив до вуха, коли чоловік зривав яблука з дерева.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Newsflare.

За інформацією виданням, чоловік скаржився на біль у вухові. Також у нього було відчуття, що у вушному каналі щось було. Тоді пацієнт і звернувся до лікарні.

Медик під час ретельного огляду за допомогою ендоскопа виявив у вухові пацієнта хробака, який там «гніздився». Припускають, що він оселився у вушному каналі близько тижня тому. Це призвело до запалення вуха.

Аби дістати хробака, лікар облив його солоною водою, після цього витяг його, а також залишки «гнізда». Через те, що вушний прохід був інфікований, щоб одужати, для чоловіка було потрібно кілька днів.

Лікар припустив, що хробак потрапив до вуха пацієнта, коли той заліз на дерево, щоб зібрати фрукти минулого тижня. Медик порадив чоловікові прикривати голову, коли лазить на дерева, щоб комахи не потрапляли до вух, очей чи носа.

Відео про те, як лікар дістав із вуха хробака – за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus