USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Чоловік, який напав на депутата Волиньради, відбувся адмінпротоколом

31 Березня 2019 19:03
На чоловіка, який вибив з рук депутата Волиньради Олександра Омельчука телефон і погрожував йому розправою через фіксацію порушень на виборчій дільниці, правоохоронці склали адмінпротокол.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Сьогодні після 14 години на лінію служби «102» поліції із заявою про протиправні дії звернувся 42-річний житель Луцька, депутат обласної ради. За його словами, поблизу зупинки громадського транспорту в селі Дідичі Ківерцівського району під час конфлікту зловмисник пошкодив йому чохол мобільного телефону, завдавши збитків на 2 тис. грн.
Поліцейські оперативно встановили, що правопорушення вчинив 69-річний житель цього ж району. За скоєння дрібного хуліганства правоохоронці склали на волинянина адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, чи виправних робіт, або адміністративного арешту на строк до 15 діб.

Поліція також проводить перевірку за ще за одним зверненням депутата облради. Заявник повідомив на лінію служби «102», що виявив на території поблизу виборчої дільниці в селі Дідичі, невідому особу, котра здійснювала записи про участь громадян у голосуванні, що може бути порушенням виборчого законодавства.

Нагадаємо, депутат Волиньради Олександр Омельчук став свідком, як особа на дільниці у власному списку виборців відмічала тих, хто прийшов голосувати. Згодом авто депутата заблокували, вирвали мобільний телефон та погрожували розправою. Поліція розслідує цей інцидент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
оксана Показати IP 1 Квітня 2019 10:37
так гляньте на мор** продажну він навіть не спитав що хлопці хочите а зразу вирвав телефон наскільки я чула там зять якийсь блатний не диво що він погрожував ось таким завжди все сходить з рук

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus