USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Чоловік, якого побили у кафедральному соборі Хмельницького, не був військовим, – Хмельницький міськрайонний суд

19 Травня 2023 08:23
Артур Ананьєв, якого побили прихожани та священники УПЦ МП після інциденту в Покровському кафедральному соборі Хмельницького 2 квітня 2023 року, на той момент офіційно не був військовослужбовцем.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на матеріали справи, які встановив Хмельницький міськрайонний суд 17 травня, пишуть на сайті УПЦ.

«На момент події Ананьєв не був військовослужбовцем, ніде не працював, про що свідчить довідка з Пенсійного фонду, яку вони (адвокати Ананьєва, – ред.) подали до судового засідання. Ананьєв прийшов до храму у військовій формі, при цьому зірвав релігійний обряд, чим, на думку мого підзахисного Слободяна, на думку багатьох громадян, які подали заяви, вчинив злочин, і його як злочинця затримали Слободян та інші громадяни», – розповів захисник іподиякона Ігоря Слободяна Роман Косюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Сергій Показати IP 19 Травня 2023 09:26
Тобто все нормально що фсбшний піп має право бити людей за патріотичну позицію, на мило цей вантий суд. Що далі громадянська війна ?
Шурік до Сергій Показати IP 19 Травня 2023 09:54
Ні, не так. Громадянська війна починається з того, що громадяни починають вважати, що можуть більше, як дозволено. Першим так у даному випадку почав практикувати Ананьєв. А на рахунок "бити". Я не знаю, бачив, що чоловіка штовхали, затримували й якогось пендоля дали раз. По-моєму, цілком традиційний процес втихомирювання буяна. Сильно ми розкидуємося поняттям "побили".
Він Показати IP 19 Травня 2023 09:32
Звичайний провокатор, яких останнім часом все частіше використовують певні кола дупутатів і влада. Звичайна практика для країни з європейськими *цінностями*.
Ти не він ти воно до Він Показати IP 19 Травня 2023 09:55
Звичайний сепаратист
Спостерігач Показати IP 19 Травня 2023 09:33
Тепер того, хто не в військовій формі, можна лупцювати?
Шурік до Спостерігач Показати IP 19 Травня 2023 09:50
Тепер тому, хто у військовій формі, можна приходити будь-куди і робити дебош?
Україна Показати IP 19 Травня 2023 09:58
Моїх дітей бють , вбивають , мордують , принижують, ганьблять, прикриваюись моїми іменами : так яко УПЦ(мп), що дефакто нема ніц спільного з моїм іством, бо Я (УПЦ (ПЦУ)) а не московія не мп , Я Україна , і Я проснулася дітки Мої, Я борюся, за Ваше майбутнє, я борюся за Вас. Ми поконаємо все, і диявол що тримає лезо коло мого серденька (РПЦ мп) сконає від руки Божої. Бережи Нас Господи, Ми гідні діти царства Твого... Слава воїнам нашим, що немовби ангели боронять сяйво бога на землі Моїй , і в душах наших...!
Анонім Показати IP 19 Травня 2023 12:16
Маніпуляція. Ананьєв отримав поранення на фронті? - отримав. Ананьєв проходив лікування після поранення? - Проходив. Його комісували внаслідок отриманого поранення? - комісували. Йому виплачує держава пенсію з інвалідності ? - Виплачує. Так що захист московського попа просто грається з фактами.
О Показати IP 19 Травня 2023 13:29
Самі не маніпулюйте, довідка з ПФ що безробітний, інвалідам не видається
А Показати IP 19 Травня 2023 17:50
Ананьєв платний провокатор і отримав належне за хуліганські дії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus