USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

«Чо ти вийо..ся, бл…»: показали відео конфлікту заступника Кличка з патрульними

27 Квітня 2020 14:23
В інтернет виклали відео конфлікту ексзаступника голови КМДА Володимира Слончака з патрульними.

Про це з посиланням на «Киев-Оперативный» пише Українська правда.

На записі, вочевидь, з нагрудної камери поліцейського правоохоронець просить пред’явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто водійку зупиненого авто, київську депутатку Людмилу Костенко. Вона намагається завантажити документи у додатку «Дія» та натякає, що «будуть проблеми».

У розмову встряє пасажир автомобіля «Mercedes», який представляється Володимиром Слончаком. Він спілкується з поліцейськими на підвищених тонах. Слончак стверджує, що не розуміє, на яких підставах зупинили їхнє авто, та зауважує, що правоохоронці перед ним нібито пропустили машини, які порушували правила дорожнього руху. Чиновник пропонує «під’їхати в КМДА і перевірити по відеокамерах». «Ти не бикуй, бл... Давай ще раз звіримо: два Land Cruiser і один Lexus. Чо ти вийо..ся, бл...ь! Я тобі втретє показую посвідчення, що ти три машини переді мною пропустив з порушенням державних.. всіх тих...», – каже Слончак.

Правоохоронці роз’яснюють чоловіку, що їм потрібні документи не пасажира, а водія, і просять його «не виражатись» та не підвищувати голос. Чоловік зривається на крик і штовхає поліцейського. Правоохоронець просить тримати дистанцію. Зав’язується сутичка.

«Ти на кого руку підняв, ти?» – кричить затримуваний. Правоохоронці кладуть чоловіка на землю, зазначаючи, що фіксують напад на працівника поліції. «Та ну, не гоні», – реагує затриманий.

Нагадаємо, увечері 26 квітня заступник голови Київської міської держадміністрації Володимир Слончак зчепився з патрульними поліцейськими, а столична депутатка Людмила Костенко, яка була за кермом зупиненого авто, відмовилася від тестів на сп’яніння.

У поліції Києва заявили, що Слончак мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, за вчинене йому загрожує до 5 років ув’язнення.

27 квітня на брифінгу голова Київської міської держадміністрації очільник столиці Віталій Кличко повідомив, що звільнив свого заступника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
савченко Показати IP 27 Квітня 2020 14:36
ничего ему не будет.даже до суда не дойдет! всеравно при любых раскладах виноватыми будут полицейские.
Анонім Показати IP 27 Квітня 2020 14:53
А й справді, чому поліцейський вийо..ся, бл...ь ?
Порада Показати IP 27 Квітня 2020 15:25
Виписати тому "слоньові" "вовчий квиток", щоб до кінця життя нікуди на роботу не брали йол.....а......
Українець Показати IP 27 Квітня 2020 17:13
Кличко зараз кине клич, шо то провокація Офісу Президента . Киянам подасть то, як пресування його і команди перед виборами. А справа ясна як божий день - майже вся київська влада така ! Половину верхівки вже зловили, а другу ще не зловили . Але шо перші, шо другі однакові ! Просто питання часу. Корупціонери, манкурти, яничари, перекотиполе - випадкові люди без професійного досвіду, без належної освіти. Про інтелігентність, патріотизм - взагалі мовчу ! Але справа не в них, панове ! Справа в елєктораті і у його політичній культурі ! Бачили очі, шо купували, а тепер їжте аж повилізайте !
! до Українець Показати IP 28 Квітня 2020 14:53
Менше півасіка і бухла тобі треба вживати.
0го до ! Показати IP 29 Квітня 2020 13:17
так не вживай і попусте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus