USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Четверта річниця трагедії в Одесі: до міста зігнали бронетехніку

2 Травня 2018 08:44
В Одесі сьогодні, 2 травня, - безпрецедентні заходи безпеки. Вулиці та площі перекриють через поминальні заходи щодо четвертої річниці вуличних сутичок, під час яких загинула майже півсотня людей. Соборну площу та Куликове поле ще з ночі обнесли залізними парканами і людей пропускатимуть лише через металодетектори.

Про це інформує ТСН.

До слова, нагадаємо, три роки тому завдяки тодішньому керівнику ОДА Ігорю Палиці всі жителі міста були в безпеці, а прояви радикалізму з будь-якої сторони жорстко зупинялись. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці наголосив народний депутат Микола Скорик.

Уранці на Куликовому полі люди ще мають можливість пройти повз будинок профспілок, але згодом тут рух планують обмежити. На одеських вулицях - чимало бронетехніки. Сюди заїхало чимало спецтехніки і зранку зібралися правоохоронці.

"Буде проведено інструктаж сил, які задіяні на Куликовому полі та Соборній площі. Люди будуть розставлені і починатимуться режимні заходи, працюватимуть вибухотехніки і після цього почнеться запуск людей. Це буде десь приблизно після дев'ятої години ранку", - зазначив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Іван Іщенко.

Поодинокі люди приносять зранку квіти. Один чоловік приніс гвоздики з георгіївською стрічкою, але він швидко покинув територію Куликового поля. Основні заходи розпочнуться в другій половині дня. А от після дев'ятої ранку поминальна панахида відбудеться на розі вулиць Преображенської та Дерибасівської, де загинув перший проукраїнський активіст. Надвечір планується марш справедливості в парку Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus