USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.69

Червону зону в Україні хочуть вводити окремим рішенням

8 Лютого 2021 15:39
Через спалахи коронавірусу в деяких областях України влада розглядає можливість повернення до адаптивного карантину. Однак червону зону планують впроваджувати окремим рішенням.

Про це інформує 24 канал з посиланням на пресслужбау Президента України.

Про можливість повернення до адаптивного карантину та способи віднесення населених пунктів до певних карантинних зон на селекторній нараді у президента Володимира Зеленського розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Особливості введення адаптивного карантину

«Адаптивний карантин буде складатися зі зеленої, жовтої, помаранчевої зони, і за окремим рішенням можуть встановлюватися червоні зони», – заявив Шмигаль.

Прем'єр також повідомив, що епідемічна ситуація в областях різна. Є регіони, де рівень захворюваності помірний, однак існують і спалахи. Зокрема, складна ситуація в Івано-Франківській області – там щодня фіксують понад 400 випадків зараження.

Від 25 січня в Україні діє загальнонаціональний карантин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus