USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Черги збільшуються: в луцькому ЦНАПі щодня оновлюють дані пів тисячі чоловіків

9 Липня 2024 11:12
Біля луцького ЦНАПу збільшуються черги. До 16 липня все менше часу, а військовозобов'язаним потрібно оновити свої військово-облікові дані.

За словами керівниці департаменту Лариси Карпʼяк, цими вихідними в ЦНАП прийшло удвічі більше чоловіків, ніж минулих суботи й неділі. Аби зменшити черги й навантаження на адміністраторів, людей просять оновлювати свої дані через «Резерв+», ідеться в сюжеті «12 Каналу».

«Фактично лишився один тиждень. Ми з власної ініціативи працювали кожні суботу та неділю з восьмої до п’ятнадцятої. Учора оновили дані 502 відвідувачів. Працювали до останнього клієнта. Щодня приходять близько 500 відвідувачів лише на оновлення даних. Крім того, ми надаємо решту послуг», – прокоментувала керівниця ЦНАПу Лариси Карпʼяк.

Читати ще: Часу мало: біля луцького ЦНАПу – черги на оновлення військово-облікових даних

З оновленням даних у ЦНАПі радять не затягувати. Якщо за кілька днів до 16 липня це почнуть робити масово, є ризик, що система дасть збій і деякі військовозобов’язані просто не встигнуть оновити свої облікові дані, за що передбачено штраф від 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГОнта Показати IP 9 Липня 2024 12:19
А для чого паритись на сонці і стояти годинами щоб оновити дані в ЦНАПі. Там також оновлюють через резерв, це можна і на телефоні зробити, якщо є сенсорний телефон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus