USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Черги на державне житло у Луцьку оновили

18 Травня 2023 12:21
В обласному центрі Волині оновили черги на отримання державного житла.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік для отримання державного житла Горбач Ольгу Олександрівну з сім’єю. Також вони включили у список осіб, які мають право на позачергове отримання житла: Дзіковського Максима Ігоровича та Романюк Вікторію Михайлівну, які проживають у дитячому будинку сімейного типу.

Окрім того, члени виконкому взяли на квартирний облік для отримання соціального житла Сергієнка Дениса Петровича та включили до складу сім’ї для отримання державного житла Казмірук Людмилу Петрівну і її чоловіка.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 18 Травня 2023 13:33
Може вистачить роздавати житло,якого держава немає. Тим,хто реально потребує житло,треба допомагати оплачувати оренду, а не дарувати. Жодна з нормальних країн таке не робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus