USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Через займання пральної машинки постраждала 60-річна волинянка

26 Грудня 2018 11:07
24 грудня трапилася пожежа у квартирі двоповерхового житлового будинку у місті Ківерці. Загорання виникло у ванній кімнаті. Під час пожежі отримала опіки верхніх дихальних шляхів та обличчя ІІ-ІІІ ступенів 60-річна мешканка квартири. Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок короткого замикання електромережі в пральній машинці, інформує ДСНС Волині.

23-25 грудня на території Волинської області трапилося 7 пожеж. Загорання, що трапилися у Любомльському, Володимир-Волинському, Рожищенському, Ковельському районах, а також у містах Луцьку, Нововолинську та Ківерцях, ліквідовані працівниками пожежно-рятувальних підрозділів та місцевих пожежних команд.

25 грудня о 02:54 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому автобусі «Неоплан» на трасі М07 «Ковель – Київ» біля села Мар’янівка Ковельського району. До місця події було направлено два автомобілі 4-ї ДПРЧ Управління ДСНС у Волинській області, пожежний автомобіль місцевої пожежної охорони села Радошин. Автобус прямував за маршрутом «Київ-Варшава», на момент виникнення пожежі всередині перебувало 10 людей (7 пасажирів та троє осіб екіпажу).

Люди самостійно залишили транспортний засіб до прибуття вогнеборців. Для гасіння полум'я рятувальники застосували спеціальні пожежні водяні стволи з використанням піноутворювача. Горіння ліквідували о 4:02.

Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Вогнем знищено внутрішнє облицювання автобусу, відсік двигуна, деякі речі та документи водіїв і пасажирів. Причина пожежі встановлюється.

23-25 грудня внаслідок несприятливих погодних умов рятувальники області допомогли водіям і відбуксирували 7 автомобілів, де перебувало 7 осіб. Загалом за тиждень рятувальники здійснили 94 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт, допомогли водіям

101 автотранспортного засобу та 141 людині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus