USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Через заборону імпорту поляки повернули оформлені на «Ягодині» вантажі

17 Квітня 2023 17:45
Рух експорту української продукції сільськогосподарського походження у пунктах пропуску в зоні діяльності Волинської митниці зупинений. Це стосується як експериментальної електронної черги для автоперевізників на МАПП «Ягодин», так само залізничного сполучення.

Про це інформують у Волинсьікй митниці.

Від 00:00 год. 16 квітня до 30 червня 2023 року Республіка Польща в односторонньому порядку заборонила переміщення через кордон на виїзд з України с/г продукції, зокрема усіх зернових культур, в тому числі: жита, пшениці, кукурудзи, а також овочів, фруктів, насіння, меду, хмелю, льону, коноплі, олії, м’яса, молочної продукції, яєць, вина, алкогольних виробів рослинного походження тощо.

Тому уже оформлені на МАПП «Ягодин-Дорогуськ» вантажі цієї категорії були повернуті з польського боку на українську сторону на підставі відповідного Розпорядження Міністра розвитку та технологій.

Раніше через протести у Польщі Україна призупинила експорт зерна без припинення транзиту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Джура Показати IP 17 Квітня 2023 18:04
Браття пуляки, шо сі коїться?
Радувець Ларіса до Джура Показати IP 17 Квітня 2023 20:08
Припиніть, поляки наші брати і союзники, Є важливіші проблеми!
Мойша до Радувець Ларіса Показати IP 17 Квітня 2023 23:06
Дитяча наївна оцінка ...
Pan Показати IP 17 Квітня 2023 21:44
Pomagamy Ukraińcam, a nie oligarcham!
Trifleas Показати IP 17 Квітня 2023 22:15
Трейдери (європейські, українські, польські, литовські та інші з компаніями, зареєстрованими в податкових гаванях) наповнюють наш ринок вашою продукцією і хочуть призвести до краху нашого сільського господарства і, зрештою, до краху нашого дружнього до вас уряду. Конфлікт між нами дуже подобається Росії та лібералам у Брюсселі. Українці повинні допомогти полякам вирішити цю проблему. Трейдери заробляють за рахунок України (купують за найнижчою ціною) і за рахунок Польщі, продаючи за максимально можливою ціною, і заповнюють ринок. При цьому вони доводять наших одноосібників до банкрутства. подумай над цим. Автоматично перекладено з польської за допомогою Google Translate.
Нам би ваші проблеми до Trifleas Показати IP 18 Квітня 2023 09:31
Як ви це собі уявляєте ??? В нас військовий стан Заборонено будь які виступи, за будь яку критику влади тебе записують до ІПСО (дивіться конфлікт про корупцію на харчування військових, журналістів які викрили махінації на мільярди $ зразу почали кошмарити СБУ за закликом міністра оборони) і кричать що зараз не начасі боротися з корупцією, крадіжками гуманітарки(і потім продажем в магазинах дехто навіть полінився обірвати написи ).
Анонім Показати IP 17 Квітня 2023 22:42
найдорожче масло в супермаркетах як мінімум наполовину складається з рослинних жирів, а не молочних, тверді сири також фальсифікують масово , в морозиві молоком тільки пахне, а наші ''виробники'' виявляється за кордон згущене молоко возили посилено. Чудову економіку маємо, своїх людей кормимо трансжирами з смаковими добавками, а в Європу молоко веземо - головне ж надприбутки для 'постійно знедолених' і 'багатостраждальних' виробників. У нас готові пожертвувати здоров'ям дітей тільки б виробникам було комфортно, бо у нас завжди криза і завжди бізнес 'страждає', а люди як мухи, хай собі мруть.
АВС Показати IP 18 Квітня 2023 11:17
Нічого страшного. Будемо робити вироби, стимулювання виробництва, а не давальницької сировини, чи просто ресурсів. Це як дерево... можна всі ліси віддати, і отримати наприклад 10 євро, а можна зробити меблі, вироби і отримати за це вже 500 євро, наприклад. І робота, і податки.... А це що не буде нашої олії в ЄС, то також не критично, у нас її і будуть купляти, і ДЕШЕВШЕ. Оскільки минулого року Українська оліЯ, коштувала у Європі дорожче, ніж у нас в супермаркетах. І це доставка, розмитнення, податки ))))) або там менше профіт заробітку, наприклад 5%, або у нас зависокі заробітки з однієї пляшки олії, що таке було, не виключено і низька ціна за кордоном, як рекламна чи промо акція. Але це може бути і непогано, коли ми ці продукти зможемо купити вдвічі дешевше. Без паніки. Бо заробляли окремі особи, а вигоду тепер отримають всі, якщо ціна впаде
АВС Показати IP 18 Квітня 2023 11:21
Ой. Описочка. Наша Українська олія за кордоном минулого року була значно ДЕШЕВША, ніж в нас, у наших супермаркетах. Тобто є шанс нам купляти наші продукти, по нижчій ціні, оскільки за кордон, де їх продавали дешевше - не поїдуть
Анонім до АВС Показати IP 18 Квітня 2023 12:13
Вони будуть менше виробляли але ціни не скинуть як показує досвід на моїй пам'яті були підвищення цін і "стабілізація" ціни в знижень не пам'ятаю (зниження на 5-7% після підняття на 50-100% це не зниження)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus