USD 40.50 40.83
  • USD 40.50 40.83
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.00 10.15

Через «Ягодин» незаконно везли тисячу GPS-трекерів та акумуляторів

21 Червня 2024 17:51
Через червоний коридор «Ягодина» імпортер хотів тихцем доставити на територію України по майже пів сотні GPS-трекерів та акумуляторів. Для цього порозкладав невеличкі коробки в середину електромопедів, які ввозив легально, у тентованому напівпричепі.

Про це повідомили у Волинській митниці.

Пильні волинські митники виявили навіть такі дрібні, хоч і недешеві сторонні вкладення. Було складено протокол про порушення митних правил за ознаками, встановленими у ч. 1 статті 483 Митного кодексу.

Читати ще: 61-річний українець намагався провезти в сумці через «Ягодин» наркотики

Відповідно до її санкції, переміщення товару через митний кордон України з поданням неправдивих відомостей про вантаж тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 50 до 100 відсотків вартості предметів правопорушення з конфіскацією товару або без неї.

Вартість тимчасово вилученого товару буде встановлена додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus