USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Через вивіски трьом магазинам у Луцьку не погодили режими роботи

19 Червня 2024 22:39
Трьом магазинам мережі «Сімі» в Луцьку не встановили режими роботи. Причина – непогоджені у встановленому порядку вивіски, йшлося 19 червня на виконкомі Луцької міської ради.

Це магазини «Сімі», що розташовані за адресами: вулиця В’ячеслава Чорновола, 44, проспект Перемоги, 22 та вулиця Супутника, 14а.

Власники клопотали, щоб торговельним закладам дозволили працювати з 07:00 до 23:00 протягом року.

«У нас повторюється та ж історія, що з магазинами «Сім23». Ми знаємо, що це фактично одна мережа. У нас є непогоджені вивіски. Вони підлягають демонтажу, тому пропоную не підтримувати ці питання. Є порядок роботи, якого потрібно дотримуватися, і ця торгова мережа прекрасно про це знає», – прокоментував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Члени виконкому не погодили магазинам режими роботи. Власники будуть змушені звертатися до міськради повторно – після приведення у відповідність вивісок.

Нагадаємо, раніше деяким магазинам «Сім 23. Зручний маркет» у Луцьку погодили режими роботи лише на два місяці, адже власник не дотримався вимоги щодо заміни застарілих вивісок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Попкорн Показати IP 20 Червня 2024 08:26
муніципали демонтували "малі архітектурні" споруди які були встановлені з порушенням! А на їх місця встановили "свОї архітектурні" споруди з порушенням ДСТУ, ДБН на тротуарах, зупинках де пішоходу не пройти не розминутись! зато вони - П О Г О Д Ж Е Н І !
Артем Показати IP 20 Червня 2024 08:28
Війна, постійні вимкнення світла, проблеми з логістикою товарів їх збереженням, проблеми з кіпувельною спроможністю громадян, проблеми з персоналом.... проблеми виживання бізнесу.... МІСЬКА РАДА - А змініть но вивіску бо не по феншую вона.....з якої планети ті чиновники???.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus