USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Брендовий одяг та аксесуари: через Волинь хотіли провезти контрабанди на мільйон. Фото

4 Березня 2020 18:40
Через українсько-білоруський кордон намагалися провезти контрабанду на мільйон гривень. Інформацію про незаконне переміщення товарів отримали оперативники Луцького прикордонного загону.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Тому, сьогодні, 4 березня, в пункті пропуску «Дольськ» міжвідомча група чекала на два мікроавтобуси, якими на контроль заїхали двоє громадян України.

Згодом під час огляду цих автівок співробітники Держприкордонслужби, СБУ у Волинській області та Поліської митниці виявили чималу кількість різних товарів. Зокрема – одяг та аксесуари під марками відомих світових виробників та чотири двигуни до легковиків.

Попередня вартість контрабанди сягнула майже мільйон гривень. Заходи з визначення остаточної суми оцінки наразі тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus