USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Через вбивство правозахисниці Ноздровської під МВС зібралися люди

2 Січня 2018 13:04
Близько 100 блогерів, журналістів, громадських активістів і просто небайдужих людей зібралися під будівлею Головного управління Нацполіції Київської області. Вони вимагають знайти вбивць юристки Ірини Ноздровської, інформує Українська правда.

Люди тримають в руках плакати з написами "Винесіть вирок собі". Вони викрикують "Ганьба!" і погрожують зайти всередину.

До активістів вийшов речник управління Микола Жукович, вони його засвистали. Він запропонував ініціативній групі зайти всередину і поспілкуватися про вбивство юристки, але народ вимагає відзвітувати на вулиці.

Керівник слідчої групи Дмитро Ценов також вийшов до учасників акції. Він запропонував приходити до нього о 20:00, а активісти вимагають, щоб ініціативна група постійно була зі слідчою групою.



Нагадаємо, 1 січня на Київщині знайшли мертвою правозахисницю Ірину Ноздровську, яка займалась розслідування загибелі своєї сестри – вона загинула у ДТП.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 2 Січня 2018 13:16
Одні злочинці і корупціонери при цій владі. Людей вбивають калічать а влада збагачається і піариться на війні.
Думки вслух до Петро Показати IP 2 Січня 2018 15:03
Такі да, злочинці і корупціонери. І попрошу помітити - не тільки при цій, а й при всіх попередніх. Тому виникає питання - а чи цей народ здатен формувати яку-небудь іншу владу? Тільки не треба тут про "вони самі себе обирають" - не самі, панове. І Яник, і Порох були обрані на загальних, прозорих виборах (з поправкою на "загальний фон країни", звичайно). тому пора вже самим перед собою чесно визнавати свою "суспільну недієздатність" і повну неспроможність створити ефективний державний механізм.
Правда Показати IP 2 Січня 2018 17:36
І не має чого робити поліцію крайньою, вони є відображенням суспільства і влади, ще раз говорю СУСПІЛЬСТВА і у виборах участі не приймають взагалі. Отож "Думки в слух" повністю правий. Країна бездарних, рабських людей. На нас тільки треба гарапу "кнут і пряник" самостійно нічого не можемо-НІЧОГО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus