USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Через «Устилуг» в Україну хотіли провезти вісім штик-ножів

28 Жовтня 2022 13:34
Вісім ножів, що за зовнішніми ознаками схожі на холодну зброю (штик-ножі), намагався ввезти в Україну громадянин Польщі. Однак протиправний намір пасажира легкового авто зупинили у пункті пропуску «Зосін-Устилуг».

Про це повідомили у Волинській митниці.

Три вживані та п'ять нових ножів лежали в картонній коробці на задньому сидінні автомобіля. Їх виявили під час проведення повного митного огляду транспортного засобу, який в'їжджав «зеленим коридором».

Підозрілі предмети передадуть на експертизу. До правоохоронних органів скеровано повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шпійон Показати IP 28 Жовтня 2022 14:33
"Підозрілі предмети передадуть на експертизу".Експертиза буде місяць, потім суд.....Поясніть, будь-ласка, яка різниця між кухонним (садовим) ножем типу "мачете" і цим "воєнним" ножем ? Де тут "військова" складова ? Коли вже приймуть закон про зброю ? Коли врашті-решт СБУ буде займаить реальним контролем обігу зброї ? Мав особисту історію, коли замовив по приколу в Китаї шарикову ручку за 5 чи 8 доларів з камерою. Пів року експертизи в СБУ робили і на допити таскали, погрожували шпійонаж пришити.... До-речі, саме в цей час СБУ проморгали пару крейсерів рф, що перебазувались з півночі ерефії до Криму під час анексії півострова.....
Анонім до Шпійон Показати IP 28 Жовтня 2022 16:39
наявність гарди
##Монархіст Показати IP 28 Жовтня 2022 15:01
ша! то гуманітарка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus