USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Через самовільне будівництво на комунальній землі в Луцьку порушено кримінал

22 Лютого 2023 11:47
Триває досудове розслідування у справі незаконного будівництва на самовільно зайнятій земельній ділянці на вулиці Єршова в Луцьку.

Про це стало відомо 22 лютого під час засідання сесії Луцької міської ради.

Керівник Луцької окружної прокуратури Юрій Луцик насамперед наголосив, що в умовах війни прокуратура працює у штатному режимі.

Він повідомив, що в провадженні Луцького міськрайонного суду зараз перебуває справа за позовом заступника керівника Луцької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Луцької міської ради до фізичної особи про скасування державної реєстрації та припинення права власності, усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом звільнення її від об’єктів нерухомості.

Підставою для пред’явлення такого позову стало порушення інтересів держави в особі Луцької міської ради у зв’язку з незаконним проведенням будівництва об’єктів нерухомості зазначеною особою на самовільно зайнятій земельній ділянці комунальної форми власності площею 0,5631 га, вартістю 1,7 млн грн.

Юрій Луцьк уточнив, що йдеться про земельну ділянку на вулиці Єршова.

«За фактом самовільного будівництва на самовільно зайнятій ділянці порушено кримінальне провадження. Досудове розслідування триває. Думаю, до кінця кварталу буде оголошено підозру. Вирішуватиметься питання щодо цього майна», – сказав Юрій Луцик.

Окрім того, він інформував, що зараз у суді розглядається по суті справа щодо так званого чорного реєстратора Куклинської сільради Маневицького району, які займався незаконним переведенням нерухомість на перших поверхах у місті Луцьку в комерційні приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
МІ 6 Показати IP 22 Лютого 2023 12:29
А чого прокуратура заплющила очі на самовільне будівництво "Гроно" на пр. Відродження ? Терміново виправляйте помилку, щоби зберегти честь мундиру !
пан Луцик Показати IP 22 Лютого 2023 12:47
Пропоную вам працювати (служити) в умовах ВЧ не в штатному ружимі а в посиленому. І першим ділом слідкувати за тими справами які впливають на боєготовність та боєздатність області чи села Кукли
Джек до пан Луцик Показати IP 22 Лютого 2023 23:00
Спочатку треба ввести стан війни,щоб був воєнний час

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus