USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

Через розлучення з дружиною пішов на крадіжку: завідувачу аптеки в Луцьку загрожує вісім років тюрми

29 Травня 2024 18:45
Фармацевт і завідувач аптеки в Луцьку став фігурантом злодійської історії. Чоловік так розлучався із дружиною, що мусив пояснювати суддям свої життєві кульбіти. На ньому тепер висить кримінальна справа.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чоловік, який працював фармацевтом, був затриманий раніше. Йому інкримінується вчинення крадіжки на суму 8 тисяч гривень. У нього знайшли в машині чужий телевізор, павербанк і телефон.

Судді поцікавилися, чому пішов на крадіжку, маючи роботу та вищу освіту. Той відповів, що вплинуло розлучення з дружиною та переїзд.

Читати ще: Проголосив себе сповідником дивної віри: на Волині чоловік довів до самогубства неповнолітнього сина

Зазначається, що фармацевт так чаркував зі знайомим, що потім той мусив поліцію кликати. Поки розслідування – чоловік під цілодобовим домашнім арештом. Але прокурори наполягають, аби його відправити в СІЗО.

«Те, що він працює завідувачем аптеки до сьогодні не підтверджено жодними письмовими даними. Це ґрунтується лише на його поясненнях. На судовому засіданні, коли обирався запобіжний захід, стверджував, що близько двох місяців на роботу не з’являвся, проживав за різними адресами», – зазначила прокурор Світлана Недумова, додавши, що підозрюваний може переховуватись і впливати на свідків.

Але то все лише припущення, запевнила захисниця чоловіка. Як зауважила, лучанин має постійне місце проживання подалі від свідків.

«Він перебуває на цілодобовому домашньому арешті. Тобто проживає зовсім в іншому місці. Він не притягувався жодного разу до кримінальної відповідальності. Проживає з рідними, відтак є міцні соціальні зв’язки. Щодо його працевлаштування, то наразі в нас є підтверджувальний лист, що він був відсутній місяць на роботі. Напевне, його звільнять», – відзначила адвокат Євгенія Ковальчук.

Читати ще: Судять волинянина, який вкрав електросамокат і телефон під час іспитового терміну

До всього довело чоловіка розлучення. Чого його так поспіхом брати за ґрати, судді не розуміють. Фармацевт усе знайдене в його машині повернув. Що з ним буде далі – наразі невідомо. Але загрожує чоловікові до восьми років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 30 Травня 2024 05:09
цьому не навчають в школі.. наші жіночки можуть обібрати екс-благовірного до нитки.. а ще вони не можуть скласти ціни вмісту власного "волосатого сейфа"..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus