USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Через понад 30 років: три сукні принцеси Діани продадуть на аукціоні за величезну суму

4 Травня 2023 23:42
Три сукні, які колись належали покійній принцесі Діані, будуть продані з аукціонами Julien’s та Turner Classic Movies у Лос-Анджелесі 26 та 27 серпня цього року. Проте спочатку їх виставлять у Музеї стилю в Ірландії, виставка буде безкоштовною та стартує 5 травня.

Про це повідомляє видання The Independent.

Очікується, що три дизайнерські сукні, які належали принцесі і не з’являлися на публіці понад 30 років, будуть продані за ціною від 48 до 320 тисяч фунтів стерлінгів (це близько 60 і 402 тисяч доларів).Серед лотів – червона сукня із заниженою талією, що була створена дизайнером Брюсом Олдфілдом. У вбрання були широкі рукави, драпування на стегнах та животі. У цій сукні принцеса відвідала прем’єру фільму «Гарячі голови» у Лондоні 1991 року. Це вбрання очікують продати за найвищою ціною.
Також серед лотів – вечірня сукня від Кетрін Вокер, яка була особистою дизайнеркою Діани понад 16 років. Це чорно-нефритове вбрання з короткими рукавами та шовковою спідницею з драпуванням Діана одягла на галавечерю в готелі Royal York у Торонто 1991 року.
І третя сукня теж від Кетрін Вокер. Її пошито з білого крепу та чорного оксамиту. Цю сукню принцеса одягала на приватний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus