USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Через помсту підпалив двері квартири лучанки: як покарали студента із Сумщини

Сьогодні 12:02
19-річний сумчанин, який у Луцьку через помсту підпалив двері місцевій мешканці, отримав рік умовного терміну.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався ввечері 23 липня 2024 року в одному з багатоквартирних будинків. Зайшовши у під’їзд, Єгор П. облив легкозаймистою рідиною двері квартири і підпалив їх.

Читати ще: Обікрав «Аврору», а потім поїхав у Польщу: на Волині судили студента

Через це розпочалася пожежа. Вогонь поширився на двері двох осель. Потерпілі зазнали матеріальної шкоди у 25 та 15 тисяч гривень.

Обвинувачений свою вину повністю визнав і розкаявся. Зазначив, що мав конфлікт із однією з потерпілих та її чоловіком, тому й підпалив двері. Завдані збитки хлопець відшкодував, попросив вибачення в постраждалих.

Власниці помешкань не наполягали на суворому покаранні, претензій матеріального та морального характеру не мали.

Читати ще: На Волині школяр-рецидивіст крав радянські електричні двигуни

Суд інкримінував дії молодика за ч.2 ст.194 КК України, тобто як умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу. Він є студентом, вперше притягується до криміналу, працює водієм, характеризується позитивно.

Єгора П. визнали винним і призначили йому три роки позбавлення волі. Проте покарання замінили на рік іспитового строку. Також він заплатить 9 тисяч гривень на користь держави за проведення експертиз.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus