USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Через погану дорогу мешканці села на Волині погрожують голодуванням

3 Квітня 2019 22:39
Найбільше мешканців Карасина Камінь-Каширського району турбує стан місцевої дороги протяжністю у 14 кілометрів. Громада втомилася оббивати пороги чиновницьких кабінетів і кажуть, що будуть оголошувати голодування, якщо чиновники їх не почують.

Про це йдеться на сайті народного депутата Ірини Констанкевич.

Село за селом, за час свого депутатства Ірина Констанкевич побувала чи не у всіх, навіть найвіддаленіших селах свого виборчого округу, а тому про проблеми людей знає з «перших вуст».

Амбулаторія села Карасин розрахована на 4 села і охоплює 2000 пацієнтів. Сімейний лікар Світлана Поленюк розповідає, що доводиться важко, але роблять все для того аби забезпечити жителів прилеглих сіл якісною медичною послугою. В амбулаторії є можливість зробити аналізи, об лаштований і стоматкабінет, однак немає лікаря, бо молодь радше виїде закордон, ніж працюватиме за мізерну заробітну плату.
Місцевий садочок відвідує 52 дітлахів, у садочку тепло та затишно, вихователі кажуть, що їм подобається їх робота, однак заробітні плати бажають кращого.

Ірина Констанкевич розповіла, що нею був зареєстрований законопроект, який передбачає збільшення заробітних плат працівникам дошкілля та позашкілля.
У приміщенні місцевої школи нардеп зустрілася з громадою села. Найперше Ірина Констанкевич відзвітувала перед громадою. За даними моніторингу громадських організацій під час VІІІ сесії Верховної ради найбільше законопроектів – 51 – зареєстрували народні депутати від УКРОПУ. Це законопроекти, які «народилися» на 23-му виборчому окрузі і стосуються питань заробітних плат вчителів, харчування дітей чорнобильців, пенсійного законодавства.
Також парламентар активно зустрічається з громадами свого виборчого округу. За звітний період відбулося 147 таких зустрічей, у яких взяли участь більше 15 тисяч людей.

Найбільше мешканців Карасина Маневицького раойну турбує стан місцевої дороги протяжністю у 14 кілометрів. Громада втомилася оббивати пороги чиновницьких кабінетів і кажуть, що будуть оголошувати голодування, якщо чиновники їх не почують.

Жителі села Карасин дякували нардепу за допомогу, адже зроблено чимало за кошти соцеконому замінено частину вікон у школі та амбулаторії, а за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» були придбані стенди в кабінет української мови та замінити шкільні дошки у всіх навчальних кабінетах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 4 Квітня 2019 07:08
Де фотодороги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus