USD 41.20 41.38
  • USD 41.20 41.38
  • EUR 41.20 41.38
  • PLN 10.60 10.75

Через пластик: в ОАЕ назвали причину загибелі верблюдів і черепах

9 Лютого 2022 23:45
У Дубаї оприлюднив шокуючу статистику про смертність серед верблюдів. Виявляється, що половина з них гине через пластик.

Про це інформує УНІАН.

Дані були оприлюднені після анонсованого збору за використання поліетиленових пакетів – з 1 липня 2022 року він становитиме 25 філсів (підрозділ валюти, який використовується в деяких арабських країнах, – ред.) за пакет в магазинах, аптеках і службах доставки, а через 2 роки використання такого пластику повністю заборонять.

Дослідження, проведене міністерством зміни клімату та навколишнього середовища ОАЕ, довело, що кожен другий верблюд задихнувся після того, як проковтнув пластиковий пакет.

Читати ще: Пластику в океані за 20 років може побільшати втричі, – ООН

Крім того, влада Дубаю повідомила, що в результаті попадання в шлунок пластику загинули 86% черепах, чиї останки були знайдені біля берегів ОАЕ.

Влада Дубаю провели опитування і з’ясували, що 100% компаній в еміраті підтримує обмеження використання одноразових пластикових пакетів і готові відмовитися від них. Крім того, 85% жителів Дубаю підтримали введення додаткового збору за використання поліетилену.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus