USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Через згорілу квартиру у Луцьку руйнуються сусідні помешкання

17 Травня 2018 19:38
У будинку на вулиці Янки Купали кілька тижнів тому обгоріла квартира. Вогонь забрав життя господаря, знищив вікна. Під час гасіння пожежі затопило під’їзд і квартиру сусідів, а нині постійно затоплює через вітер і дощі.

Про це повідомив у Фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

"Нещодавно на депутатському прийомі до мене звернулася лучанка Валентина Максимчук. Жінка живе у будинку на вулиці Янки Купали. Кілька тижнів тому у помешканні, яке розташоване поверхом вище, сталася пожежа. На жаль, її власник загинув. Нині квартира обгоріла й без вікон, а під час гасіння пожежі затопило квартиру пані Валентини та під'їзд", - йдеться у дописі.

Сьогодні Ігор Поліщук разом з першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорієм Недопадом та директором департаменту житлово-комунального господарства Юрієм Красем виїхали на місце, аби вивчити це питання. Виявилось, що дочка власника квартири, який загинув під час пожежі, нині перебуває у Туреччині і поки не відомо, коли повернеться в Україну. Під час дощів водою заливає обгорілу квартиру, гуляє вітер і таким чином знову підтоплюється квартира пані Валентини, яка розташована поверхом нижче. Окрім того, під час пожежі у квартирі пані Валентини через підтоплення виникли проблеми з електропроводкою, та необхідно зробити поточний ремонт окремих кімнат.

Було дано доручення, й завтра працівники ЖКП № 2 оглянуть згорілу квартиру. Вони оцінять стан комунікацій та зроблять перекриття вікон, аби під час негоди у помешкання не потрапляла вода та не задував вітер.

Оглянуть працівники ЖКП й квартиру пані Валентини та допоможуть з ремонтом електропроводки та поточним ремонтом приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus